Antalya'nın Serik ilçesinde trafikte seyir halindeyken başlayan gerginlik, bir sürücünün diğerini durdurup fiziksel saldırıda bulunmasıyla kavgaya dönüştü.
Antalya’nın Serik ilçesinde geçtiğimiz cumartesi sabah saatlerinde Expo ve Kadriye Caddeleri üzerinde yaşanan olay, trafikteki şiddet gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. İddiaya göre, lüks bir otomobilin sürücüsü, seyir halindeki başka bir aracın önüne kırarak trafiği tehlikeye attı ve diğer sürücüyü durmaya zorladı.
Dehşet anları kamerada
Olayın mağduru olduğunu belirten sürücü, saldırganın aracından inerek kendi aracının camına vurduğunu, kapıyı zorla açarak kendisine hakaret ettiğini ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Görüntüleri sildirmek için tehdit etti
Kayıtlara yansıyan en dikkat çekici detay ise saldırganın, yaşananları görüntüleyen sürücüye yönelik tavrı oldu. Mağdur sürücüyü darp eden saldırganın, aynı zamanda çekilen görüntüleri silmesi için tehditler savurduğu duyuldu. Olayın öncesinde yaşananlar henüz netlik kazanmazken, trafikteki bu saldırgan tutum bölgede tepkiyle karşılandı. Olayla ilgili soruşturmanın detayları bekleniyor.