Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Uluslararası düzeyde aranan 54 suçlu Türkiye'ye iade edildi

Uluslararası düzeyde aranan 54 suçlu Türkiye'ye iade edildi

İçişleri Bakanlığı, uluslararası ve ulusal düzeyde aranan 54 suçlunun yakalanarak Türkiye'ye geri gönderildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, uluslararası (kırmızı bülten) ve ulusal düzeyde aranan 54 suçlunun yakalanarak Türkiye’ye iade edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "EGM Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Adalet Bakanlığı görevlileri, KOM, İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlıkları, Siber, Asayiş ve TEM Daire Başkanlıklarınca; yurt dışına kaçan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların izini titizlikle sürdük. İlgili ülkelerin kolluk birimleriyle yürütülen ortak iş birliğiyle yakalanan şahısların ülkemize iadeleri sağlandı. Kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan A.A., S.O., Y.T., S.K., F.M., S.M., N.A., S.B., H.K., M.D., Y.B., B.D., L.T., T.Y., B.M., F.E., H.İ.Ç., Ü.M., N.T., K.N., Ç.Y., D.B., C.B., A.D., S.Ö., U.Ç., B.K., Ö.T. ve Y.L. ile ulusal seviyede aranan M.A., S.B., M.A., Ü.K., H.M., F.C., S.Y., M.Ö., B.B., G.B., H.U., N.A., M.A., G.K., H.Ç., K.C., H.K., İ.U., A.İ., B.K., B.A., K.Y., B.Y., H.A. ve Ü.G. isimli şahıslar yakalandı ve ülkemize iadeleri sağlandı" ifadeleri yer aldı.

Zanlıların yakalandığı ülkeler ise şu şekilde sıralandı: Gürcistan (38), Almanya (5), Azerbaycan (2), Bulgaristan, Avusturya, Ekvador, Fransa, Hırvatistan, Kazakistan, Mısır, Yunanistan, Kuzey Makedonya.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, ULUSLARARASI (KIRMIZI BÜLTEN) VE ULUSAL DÜZEYDE ARANAN 54 SUÇLUNUN YAKALANARAK...

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, ULUSLARARASI (KIRMIZI BÜLTEN) VE ULUSAL DÜZEYDE ARANAN 54 SUÇLUNUN YAKALANARAK TÜRKİYE’YE İADE EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, ULUSLARARASI (KIRMIZI BÜLTEN) VE ULUSAL DÜZEYDE ARANAN 54 SUÇLUNUN YAKALANARAK...