Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Uşak'ta dut toplarken çatıdan düşen kişi hayatını kaybetti

Uşak'ta dut toplarken çatıdan düşen kişi hayatını kaybetti

Uşak'ta dut toplamak için çıktığı çatıdan düşen 57 yaşındaki Ahmet Çalkan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Uşak’ta dut toplamak amacıyla çıktığı çatıdan düşen 57 yaşındaki Ahmet Çalkan hayatını kaybetti. Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Dördüncü Avcı Sokak’ta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Çalkan, evin çatısına bahçedeki dut ağacından meyve toplamak için çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybeden Çalkan, çatıdan zemine düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Çalkan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uşak'ta dut toplarken çatıdan düşen adam hayatını kaybetti

Uşak'ta dut toplarken çatıdan düşen adam hayatını kaybetti