Uşak’ın Sivaslı ilçesinde jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan son operasyonda, bir şahsın evinde düzenlenen arama sonucunda 120 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ile birçok kaçak ürün ele geçirildi.
Ele geçirilen ürünler:
Sivaslı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, 120 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün dışında, 5 gram kubar esrar, 1.600 adet bandrolsüz dolu makaron, 32 adet nargile aroması, 44 adet elektronik sigara likidi ve 600 adet bandrolsüz boş makaron gibi kaçak ürünler de bulundu.
Adli işlem başlatıldı:
Operasyon sonucu gözaltına alınan şahıs hakkında, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Alma ve 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı. Jandarma, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

UŞAK’IN SİVASLI İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE BİR ŞAHSIN EVİNE DÜZENLENEN OPERASYONDA 120 KİLO BANDROLSÜZ KIYILMIŞ TÜTÜN İLE ÇEŞİTLİ KAÇAK ÜRÜNLER ELE GEÇİRİLDİ.