Yeni Birlik Yerel Haberler Veresiye alkol talebi reddedildi, kamyonla tekel bayisine daldı

Veresiye alkol talebi reddedildi, kamyonla tekel bayisine daldı

Geyve'de veresiye alkol talebi reddedilen şahıs, kamyonuyla tekel bayisine girdi ve büyük hasara yol açtı.

Sakarya’nın Geyve ilçesinde meydana gelen olayda, veresiye alkol alma talebi reddedilen bir kişi, kamyonuyla tekel bayisinin içine girdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın detayları

Olay, Geyve ilçesinde gece saatlerinde gerçekleşti. İddialara göre, veresiye alkol almak için tekel bayisine gelen şahıs, talebi reddedilince işletmeci ile tartıştı. Talebinin reddedilmesine öfkelendi ve olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra kamyonu ile geri döndü. Şüpheli, veresiye vermeyen tekel bayisinin içine kamyonuyla daldı.

Hasar ve gözaltı süreci

İş yerinin camlarını, vitrinlerini ve içerideki malları ezen sürücü, işletmede büyük çapta hasara yol açtı. Olayın ardından ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kamyonuyla dükkana dalarak ağır hasar oluşturan şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müşterilerin saniyeler ile kurtulduğu anlar, işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, dükkan içerisindeki müşterilerin alışveriş yapması, kamyonun geldiğini gören müşterinin arka tarafa kaçması, kamyonun bir anda dükkanın camından içeriye girmesi ve olayın sonrasında dükkanda yaşanan panik anları yer alıyor.

ŞAHSIN KAMYONU İLE DÜKKANA DALDIĞI AN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

ŞAHSIN KAMYONU İLE DÜKKANA DALDIĞI AN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.