Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı olayı, bir yol verme tartışmasının sonrasında gelişti. 16 Ağustos tarihinde, saat 23.45 sıralarında Yücelen Mahallesi’nde, M.A.S. (40) yönetimindeki 63 ADP 423 plakalı araç, bir başka araçla yol verme meselesi yüzünden tartışmaya girdi.
Tartışmanın ardından, olayın tarafları olan 63 AGS 295 plakalı araçtaki kişiler, M.A.S. ve kızı İ.S.S. (11) üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırı sonucunda M.A.S. ve kızı hafif yaralandı.
Şüpheliler tutuklandı
Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından, adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bununla birlikte, sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören K.C. adlı bir şüphelinin gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi. Siverek Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunan K.C.'nin durumu ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.
Adli süreç sürüyor
Olayla ilgili olarak başlatılan adli tahkikatın devam ettiği bildirildi. Yetkililer, konuyla ilgili yeni bilgileri takip edeceklerini açıkladı.

SİVEREK