Karaman-Ereğli kara yolunda meydana gelen bir trafik kazası, yola çıkan bir köpeğin sebep olduğu manevra hatası sonucunda gerçekleşti. H.Ö. isimli kadın sürücü, 38 UZ 102 plakalı Opel marka otomobiliyle seyir halindeyken aniden önüne çıkan köpeği gördü ve çarpma riskini önlemek için direksiyonuna hakimiyetini kaybetti.
Kazanın detayları:
Sürücünün manevrası sonucunda araç, önce bariyerlere çarptı. Daha sonra şarampole inerek tahrip oldu. Kaza sonucu sürücü H.Ö., yaralanarak ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.
Tahkikat sürüyor:
İhbar üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri de gönderildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme ve tahkikat başlatıldığı bildirildi. Bu olay, trafik güvenliği açısından yola çıkan hayvanların oluşturduğu riskleri bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu.

Yola çıkan köpek kazaya neden oldu: 1 yaralı