Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde, büyükbaş hayvanlarını otlatan Y.K., iki adet hayvanının kaybolduğunu fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talep eden çiftçi, endişeli bir bekleyişe girdi.
İhbar üzerine Kadışehri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti. Jandarma, kaybolan hayvanları bulmak için kapsamlı bir araştırma başlattı. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda Y.K.'nın kaybolan büyükbaş hayvanları kısa süre içinde bulundu ve sahibine teslim edildi.
Hayvanlarının geri teslim alınmasının ardından Y.K., jandarma ekiplerine yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu olay, jandarmanın toplum güvenliğine olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

YOZGAT’TA HAYVANLARINI KAYBEDEN ÇİFTÇİNİN YARDIMINA JANDARMA EKİPLERİ KOŞTU. -
