Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Yozgat'ta komşularının endişesi derin uykusuyla sona erdi

Yozgat'ta komşularının endişesi derin uykusuyla sona erdi

Yozgat'ta komşuları, yaşlı kadını koltukta derin uykuda buldu ve sağlık ekipleri çağırıldı.

Yozgat'ta komşularının hayatından endişe edenler, eve giren itfaiye ekipleri tarafından koltuğunda uyurken bulunan Mevlüde Aksoy'u kurtardı.

Komşular endişeyle yardım çağırdı

Olay, bugün öğle saatlerinde kent merkezi Lise Caddesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katında gerçekleşti. Tek başına yaşayan 80 yaşındaki Mevlüde Aksoy'dan haber alamayan komşuları, ziline defalarca bastı ama açan olmadı. Telefon çağrılarına da cevap vermeyince komşuları Aksoy'un hayatından endişe ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Durumu iyi olan Mevlüde Aksoy'un açıklamaları

Olay yerine yönlendirilen sağlık, emniyet ve Yozgat Belediyesi İtfaiye ekipleri, kapının kilidini açarak içeri girdi. Emniyet ve sağlık ekipleri içeri girdiğinde yaşlı kadın koltukta uyur vaziyette bulundu. Çok mutluyum, iyi olmasına çok sevindim. diyen komşusu Selma Kolcu, Aksoy'un yalnız yaşadığını ve sık sık kontrol ettiklerini belirtti. Aksoy, "Sabah namazını kıldıktan sonra uyumuşum. Aslında yatmazdım ama bugün olacak var ya. Allah’a şükür bir şeyim yok. Şekerim yüksek, bacağım belim ağrıyor başka bir şeyim yok," dedi.

Yaşlı kadının sağ salim bulunmasıyla komşular derin bir nefes aldı.

Derin uykusu ekipleri alarma geçirdi, koltuğun üzerinde uyurken bulundu

Derin uykusu ekipleri alarma geçirdi, koltuğun üzerinde uyurken bulundu