Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Yüksekova'da 20 yılı aşkın hapis cezası olan firari jandarma operasyonuyla yakalandı

Yüksekova'da 20 yılı aşkın hapis cezası olan firari jandarma operasyonuyla yakalandı

Uyuşturucu ticareti suçundan 20 yıl 7 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti nedeniyle hakkında 20 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.D. adlı şahıs, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. İki yıldır aranmakta olan firari, Yüksekova'nın Bataklı köyünde bulundu.

Jandarma Ekiplerinin Operasyonu

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahısların tespit edilmesine yönelik çalışmaları sonucunda F.D.'nin yerinin belirlendiği belirtildi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyon, başarılı bir şekilde gerçekleştirildi ve şahıs yakalandı.

Adli Süreç

Yakalanan F.D., işlemleri sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gerçekleştirilen adli işlemler sonrasında firari, Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu operasyondaki başarı, jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermektedir.

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE, HAKKINDA "UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE TİCARETİ YAPMA VEYA...

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE, HAKKINDA "UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE TİCARETİ YAPMA VEYA SAĞLAMA" SUÇUNDAN 20 YIL 7 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE 2 YILDIR ARANAN ŞAHIS, JANDARMA EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA YAKALANDI.