Zeytinburnu’nda T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı üzerinde gerçekleşen kaza, Pazartekke ile Topkapı durakları arasında meydana geldi. 20.45 sularında iki tramvayın kafa kafaya çarpışması sonucu 11 kişinin yaralandığı olay, kısa sürede büyük bir dikkat çekti.
Tramvaylar kaldırıldı, ulaşım normale döndü
Kaza sonrası ekipler hızla olay yerine intikal etti ve müdahale çalışmalarına başladı. Tramvay kazasının ardından, yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmalar sonucu, kazaya karışan tramvayların vagonları 00.30 itibarıyla kaldırıldı. Kaza alanında yapılan temizlik çalışmaları, ulaşımın normale dönmesini sağladı.
Kaza sonrası yaralıların durumu hakkında resmi bir açıklama yapılırken, olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Zeytinburnu'nda yaşanan bu kazanın, toplu taşıma hizmetleri üzerindeki etkisi ise kısa sürede yok edildi.

ZEYTİNBURNU'NDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN TRAMVAYLAR KAZA ALANINDAN KALDIRILDI