Saltukova geçişinde iki aracın karıştığı şiddetli çarpışma sonucu üç kişi yaralandı; araçta mahsur kalan sürücünün imdadına ekipler yetişti.
Zonguldak ile Bartın arasındaki ulaşımı sağlayan kara yolunun Saltukova mevkiinde akşam saatlerinde trafik akışını durduran bir kaza yaşandı. İki otomobilin karıştığı kazada, araçlardan birinde bulunan Fuat T. ve Duygu T. hafif yaralarla süreci atlatırken, diğer aracın sürücüsü Furkan Y. çarpışmanın şiddetiyle direksiyon mahallinde sıkıştı.
Kurtarma operasyonu için seferberlik
Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve Çaycuma Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan itfaiye görevlileri, araç içerisinde hareket kabiliyeti kısıtlanan Furkan Y.’yi kurtarmak için titiz bir çalışma yürüttü.
Hastaneye sevk edildi
Uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkarılan Furkan Y.’nin ilk kontrollerinde vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralının tedavisine başlandı. Güvenlik güçleri, kazanın oluş şekli ve nedenine ilişkin detaylı bir tahkikat başlattı.