Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Zonguldak'ta güvenlik tedbirleri ele alındı

Zonguldak'ta güvenlik tedbirleri ele alındı

Zonguldak'ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen asayiş toplantısında güvenlik önlemleri ve koordinasyon konuları değerlendirildi.

Zonguldak’ta haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve TCSG-86 Bot Komutan Vekili Teğmen Yasin Kirazlı katıldı.

Güvenlik durumu değerlendirildi:

Toplantıda, il genelindeki asayiş ve güvenlik durumu kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı deniz ve sahil kesimlerinde alınacak güvenlik tedbirleri üzerinde duruldu.

Koordineli çalışmaların önemi:

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan önlemler ile ilgili birimler aracılığıyla yürütülen çalışmalar detaylandırıldı. Kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalara, ilgili kurumların koordinasyonunda devam edileceği vurgulandı.

ZONGULDAK’TA ASAYİŞ VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

ZONGULDAK’TA ASAYİŞ VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ