Zonguldak'ta sevgilisinin bıçaklandığı ihbarıyla ekipleri harekete geçiren kadın, jandarmadaki sorgusunda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Genç kadın, ayrılmak istediği sevgilisinin kendisini alıkoyduğunu ve yaşanan arbede sırasında olayın gerçekleştiğini savundu.
Zonguldak merkeze bağlı Hacıali köyünde yaşanan olay, bölgede büyük yankı uyandırdı. Sabah saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan 28 yaşındaki Kezban Ç., evlerine gelen 3 kişinin sevgilisi Ercan Kolçak'ı bıçaklayarak kaçtığını iddia etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, 28 yaşındaki Kolçak'ın göğsüne aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiğini belirledi.
Olay yerindeki incelemelerin ardından Ercan Kolçak'ın cansız bedeni otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç adam, yapılan işlemlerin ardından köyünde toprağa verildi.
Şiddet ve alıkoyma iddiası
Cinayetin tek tanığı olan ve ilk etapta farklı bir senaryo anlatan Kezban Ç., jandarmadaki çapraz sorgusunda çelişkili ifadeleri nedeniyle köşeye sıkıştı. Suçunu itiraf eden genç kadın, Ercan Kolçak ile ayrılma aşamasında olduklarını, bu süreçte sürekli tehdit, hakaret ve fiziksel şiddete maruz kaldığını öne sürdü.
Zanlı, ifadesinde Kolçak'ın kendisini zorla taksiye bindirip eve getirdiğini, kapıları kilitleyerek telefonuna el koyduğunu iddia etti. Tartışmanın büyümesiyle Kolçak'ın elinde bıçakla üzerine geldiğini belirten Kezban Ç., yaşanan boğuşma sırasında bıçağın kazara genç adamın göğsüne saplandığını savundu.
Adliyeye sevk edildi
Jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne getirilen Kezban Ç., tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.