İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi 3+1 Zombili'den muhteşem gala

3+1 Zombili'den muhteşem gala

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, yeni sezon oyunu olan 3+1 Zombili'nin galasını Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde yaptı. Galaya özel olarak getirilen hediyeler de Maltepe Çocuk Esirgeme Kurumu'a bağışlandı

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, yeni sezon oyunu olan 3+1 Zombili'nin galasını çok sayıda ünlü ismin katılımı ile Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Galaya gazetemizin Yazıişleri Müdürü Mustafa Deniz, Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Süheyl Uygur, Burçin Orhan, Açelya Elmas, Şebnem Scheaffer, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Tanju Babacan, Fransua Garo, Bora Gencer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Anto Toros, Nesli Özsoy, Yasin Işık, Berna Sülün, Ayhan Işık, Uğur Özbağı ve Mahmut Görgen katıldı.

Çiğdem Tunç duyarlılığı

Bu yıl Çiğdem Tunç Tiyatrosu, özel bir hassasiyet göstererek, hem kendilerinin, hem de galaya gelen misafirlerin getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri, fuaye alanında kurdukları yılbaşı ağacının altında toplanan hediyeleri Maltepe Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklara bağışlanacağını açıkladı.

Aydan Şener'e sürpriz teklif

Çiğdem Tunç oyun sonunda geceye katılan dostlarını her zaman ki gibi onere ederken konuklar arasında bulunan ünlü oyuncu Aydan Şener'i sahneye davet ederek kendisine bu oyunda beraber oynamak istediğini açıkladı. Sürpriz teklif sonrası Aydan Şener, Çiğdem Tunç ile aynı sahnede oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Yazarı Eray Yasin Işık

"3+1 Zombili" Eray Yasin Işık tarafından kaleme alındı. Oyun Çiğdem Tunç tarafından sahneye konulurken, Yönetmen Yardımcısı: Alper Çorumluoğlu, Müzikleri Nida Şan, Dekor ve Sahne Tasarımı: Cihan Aşar, Afiş Fotoğrafı ve Tasarımı: Şahin Tuhan, Kostüm: Şinasi Günaydın - J'adore' üstlenirken oyunun kadrosunda Çiğdem Tunç, Levent Sülün, Özkan Ayalp, Sema Aras, Deniz Salman, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Balca Aydoğdu ve Savaş Özkartal yer alıyor. Oyun 2 perdeden oluşuyor.