İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Anker Soundcore 180 çocuğun eğitimine destek olacak

Anker Soundcore 180 çocuğun eğitimine destek olacak

Anker Soundcore kategori markası teknoloji sponsorluğunda 3 Kasım’da gerçekleşecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda Anker, sponsorluğun yanı sıra TEGV ile bir araya gelerek çocukların geleceğine umut taşımak için koşacak.

Dünyanın kıtalararası tek maratonu olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nun teknoloji sponsorluğunu ses sistemleri kategori markası Soundcore ile üstlenen Anker, maratonda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesi kapsamında 180 çocuğa destek olmak için koşacak. Anker, Maraton süresince de çeşitli kampanyalarla projeye destek olmaya devam edecek.

 

Maratonda, TEGV’in “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesi kapsamında oluşturulan koşu takımıyla birlikte koşacak olan Anker, 180 çocuğun eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Ayrıca, maraton boyunca Anker Soundcore ürünleri için yapılacak alışverişlerden TEGV’e destek sağlanacak ve çeşitli kampanyalarla bu projeye katkı devam edecek.

“Çocukların eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, TEGV projesine dair şu açıklamalarda bulundu: “Anker olarak, Soundcore kategori markamızla sponsorluğunu üstlendiğimiz Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda TEGV ile bir araya gelerek, oluşturduğumuz koşu takımıyla 'Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin' projesine destek olarak 180 çocuğun eğitimine de katkı sağlayacağız. Ayrıca maraton süresince de çeşitli kampanyalarla projeye olan desteğimizi sürdüreceğiz. Sunduğumuz kampanyalarla herkesin çocukların eğitimine katkıda bulunmasına destek olmayı hedefliyoruz. Anker olarak, teknoloji ve sporun gücünü birleştirerek daha aydınlık yarınlar için çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecek dönemde de bu tür projelerin bir parçası olmaya devam edeceğiz.” 

“Eğitimle aydınlanan gelecek vizyonumuzu paylaşıyoruz.”

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Sait Tosyalı ise iş birliğine dair şunları söyledi: “1995 yılından bu yana ülkemizin dört bir yanındaki 3 milyonu aşkın çocuğumuzu nitelikli eğitimle buluşturduk ve onları donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırladık. Daha fazla çocuğumuza eğitim desteği sağlamak adına 16 yıldır İstanbul Maratonu’na katılarak bağış kampanyaları düzenliyoruz. Maraton kampanyalarımızın bu seneki en önemli paydaşlarından birisi de Anker Soundcore oldu. Eğitimle aydınlanacak gelecek vizyonumuzu paylaştığımız Anker Soundcore, 180 çocuğumuz için eğitim desteği sağladı. Ayrıca marka çalışanlarının oluşturduğu kurumsal koşu takımı da maratonda TEGV adına koşarak heyecanımıza ortak olacak.  Tüm çocuklarımız adına Anker ailesine teşekkür ederiz.