Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Asayiş 16 yaşındaki lise öğrencisinden 9 gün sonra acı haber

16 yaşındaki lise öğrencisinden 9 gün sonra acı haber

Arkadaşları ile birlikte sahile giden 16 yaşındaki Muhammed Bıçakçı 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Asayiş

Arkadaşları ile birlikte sahile giden 16 yaşındaki Muhammed Bıçakçı 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren lise öğrencisi Muhammed Bıçakçı (16), tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Ordu'da 26 Temmuz'da ilçeye bağlı Yenipazar Mahallesi'nde arkadaşları ile birlikte sahile giden Beden Eğitimi Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Muhammed Bıçakçı, serinlemek için denize girdi.

Bir süre sonra dalgalarla sürüklenen Bıçakçı, boğulma tehlikesi geçirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, can kurtaran ve sağlık görevlileri sevk edildi. Çevredeki bir vatandaş tarafından denizden baygın olarak çıkartılan Bıçakçı, ambulans ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Buradaki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Bıçakçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *