Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Hafif yağmur
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Asayiş Terörle mücadele devam ediyor: 47 DEAŞ’lı yakalandı!

Terörle mücadele devam ediyor: 47 DEAŞ’lı yakalandı!

Türkiye, "GÜRZ-48" operasyonuyla 22 ilde 47 DEAŞ mensubunu yakalayarak terörle mücadelesini güçlendirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenlik güçlerinin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Operasyonlar, ülkenin huzurunu koruma amacı güdüyor.
Asayiş

Türkiye, "GÜRZ-48" operasyonuyla 22 ilde 47 DEAŞ mensubunu yakalayarak terörle mücadelesini güçlendirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenlik güçlerinin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Operasyonlar, ülkenin huzurunu koruma amacı güdüyor.

Türkiye, terörle mücadelede kararlılığını bir kez daha gösterdi! Jandarma ekipleri tarafından son iki haftadır yürütülen "GÜRZ-48" operasyonlarında, 22 ilde 47 DEAŞ terör örgütü mensubu yakalandı. Operasyonlarla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ülkemizin her bölgesinde huzur ve istikrarı sağlamak için terör örgütlerine yönelik gece gündüz demeden operasyonlarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

22 İlde DEAŞ’a Darbe!

Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlar kapsamında Adana, Antalya, Aydın, Bursa, Çankırı, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde belirlenen hedeflere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

47 Şüpheli Gözaltında!

Operasyonlar kapsamında DEAŞ terör örgütüne üye oldukları, örgüte finans sağladıkları ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 47 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin terörle mücadelesi kesintisiz sürecek. Güvenlik güçlerimiz, ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan hiçbir unsura müsaade etmeyecek” diyerek operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Güvenlik Güçlerinden Tam Destek!

Türk güvenlik güçleri, terör örgütlerine karşı mücadelesini kesintisiz sürdürerek vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Son dönemde artan operasyonlarla Türkiye’nin iç güvenliği daha da pekiştiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *