Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
İftar vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
İftar vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Asayiş Ticaret Bakanlığı'ndan kaçak sigara ve makaron operasyonu

Ticaret Bakanlığı'ndan kaçak sigara ve makaron operasyonu

Ankara ve Sakarya'da yapılan operasyonlarda 30 milyon lira değerinde makaron ve 8,2 milyon lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi. Gümrük ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda kaçakçılıkla mücadele devam ediyor. Ankara ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaları sürdürüyor.
Asayiş

Ankara ve Sakarya'da yapılan operasyonlarda 30 milyon lira değerinde makaron ve 8,2 milyon lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi. Gümrük ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda kaçakçılıkla mücadele devam ediyor. Ankara ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaları sürdürüyor.

Ticaret Bakanlığı'nın gümrük muhafaza ekipleri, Ankara ve Sakarya'da gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 38,2 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirdi. Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Ankara Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan operasyonlar sonucunda piyasa değeri 30 milyon lira olan makaron ve 8,2 milyon lira değerinde kaçak sigara bulundu.

Ankara'da 8 Milyon 438 Bin Makaron Ele Geçirildi

Ankara'da gerçekleştirilen operasyonda, gümrük muhafaza ekipleri tarafından yapılan aramalarda 154 koli içinde 8 milyon 438 bin makaron tespit edildi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen risk analizi ve hedefleme çalışmaları sonucunda bu kaçak eşyalara el konuldu. Ankara'da kaçakçılıkla mücadelede istihbarat çalışmalarının aralıksız devam ettiği vurgulandı.

Karasu Limanı'nda 113 Bin Kaçak Sigara Yakalandı

Karasu Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ise Karasu Limanı'nda 113 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Detaylı aramalar sonucunda, rulolara gizlenmiş halde yabancı bandrollü kaçak sigaralara el konuldu. Toplam değeri 8,2 milyon lira olan bu kaçak sigaraların bulunmasının ardından soruşturmalar Ankara ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *