Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Dünya Başkan Meloni, restoran ücretini ödemeden kaçan İtalyan turistlerin hesabını ödedi

Başkan Meloni, restoran ücretini ödemeden kaçan İtalyan turistlerin hesabını ödedi

Bir grup İtalyan turistin yemek yedikleri restoranın ücretini ödememesi, iki ülkenin basınına yansıdı. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, hesabı ödemeden ayrılan bir grup İtalyan turistin hesabını kendi cebinden ödedi.

KAYNAK: DHA

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Arnavutluk'un Berat kentindeki bir restorandan hesabı ödemeden ayrılan bir grup İtalyan turistin hesabını kendi cebinden ödedi.

Arnavutluk'un Berat kentinde bir grup İtalyan turistin yemek yedikleri restoranın ücretini ödememesi, iki ülkenin basınına yansıdı. Yerel basın, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın konuyu o sırada ülkeyi ziyaret eden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye aktardığını ve Meloni'nin de hesabın ödenmesi için İtalya'nın Arnavutluk Büyükelçisine talimat verdiğini aktardı.

İtalya'nın Tiran Büyükelçiliği'nden dün yapılan açıklamada, "Giorgia Meloni'nin talimatıyla, Berat şehrinde bir restoranda bir grup İtalyan turistin ödemeden bıraktığı hesabın kapatılmasını sağladık.

İtalyanlar kurallara uyar ve borçlarını öder, bunun gibi olayların bir daha yaşanmamasını umuyoruz.

Berat'taki restoran hesabının İtalyan turistler tarafından onurlandırılmaması konusunda; ödeme, Başbakan Meloni'nin kişisel fonlarıyla, ödemeyi maddi olarak yapmakla sınırlı olan Büyükelçilik aracılığıyla yapıldığı belirtilmektedir" denildi. Büyükelçilik basın mensuplarına hesabın 80 Euro tutarında olduğunu teyit etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *