Mısır Savunma Bakanı Abdulmecid Sakr, Üçüncü Saha Ordusu mensuplarından savaşa hazırlıklarını en üst seviyede tutmalarını istedi. Sakr, silahlı kuvvetlerin görevlerini yerine getirebilmesi için bu hazırlık düzeyinin önemine vurgu yaptı.
Seferberlik Komuta Merkezleri Projesi'nin Ana Aşaması Tamamlandı
Mısır Ordu Sözcüsü Albay Garib Abdulhafız, Üçüncü Saha Ordusu Seferberlik Komuta Merkezleri Projesi'nin ana aşamasının tamamlandığını duyurdu. Projenin yüksek rütbeli birçok komutanın katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.
Görev Alan Katılımcılarla Görüşmeler Yapıldı
Mısır Savunma Bakanı Sakr, projede yer alan katılımcılarla görüşmeler yaparak savaş hazırlığı seviyesini en üst düzeyde tutmaları talimatını verdi. Karşılaşılabilecek durumlara karşı nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda da bilgi alışverişinde bulundu.
Üçüncü Saha Ordusu'nun Önemli Görevleri
Mısır Üçüncü Saha Ordusu, ülkenin Sina Yarımadası ve Gazze Şeridi sınır hattının güvenliğinden sorumlu önemli bir birimdir. Bakan Sakr, bu ordunun en yüksek düzeyde savaş hazırlığına sahip olmasının gerekliliğine dikkat çekti.