İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi EasyCep ve Samsung sürdürülebilir teknoloji için bir araya geldi

EasyCep ve Samsung sürdürülebilir teknoloji için bir araya geldi

Türkiye’de elektronik ürünlerde döngüsel ekonomi uygulamalarının öncülerinden EasyCep, dünya devi Samsung ile stratejik bir iş birliğine gitti.

İkinci el cihazların ekonomiye kazandırılmasını hedefleyen iş birliği kapsamında tüketiciler yeni Samsung Galaxy marka akıllı cep telefonu ve akıllı saat alımlarında eski cihazlarını vererektakas desteğine kavuşuyor. Bu sayede yeni telefon üretiminden kaynaklı karbon salımı ve su tüketiminin de dengelenmesi sağlanıyor. Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, dünya akıllı telefon ve tüketici elektroniği pazar liderlerinden olan Samsung ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

Sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde döngüsel ekonomi yaklaşımına paralel olarak iş birlikleri yapan Samsung, EasyCep ile anlaşarak yeni cihaz alımlarında müşterilerine takas desteği vermeye başladı. Akıllı telefon, tablet ve saatleri kapsayan iş birliği sayesinde tüketicilerin bu ürünlere olan erişimi kolaylaşırken, tüketicilerin eski cihazları da yenilenerek ekonomiye kazandırılıyor ve yeni telefon üretiminden kaynaklı karbon salımı ve su tüketiminin azaltılması sağlanıyor.

“Doğal kaynakların kullanımını mümkün olan en düşük seviyeye çekerek gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakma konusundaki kararlığımız, Samsung ile iş birliğimizin temelini oluşturdu” açıklamasını yapan EasyCep Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “Dünyada akıllı telefon ve saatler pazar liderlerinden olan Samsung ile yaptığımız bu stratejik iş birliği sayesinde, daha geniş kitlelerin bilgi teknolojilerine ulaşmasına destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. EasyCep olarak elektronik ürünlerin yenilenmesi alanındaki uzmanlığımız ve kapasitemiz, döngüsel ekonomi uygulamaları ile çevresel etkisini azaltma stratejisi kapsamında global olarak faaliyet gösterdiği pazarlarda yerel iş birlikleri yapan Samsung’un bizi seçmesinde etkili oldu” ifadelerini kullandı.

Eski cihaz takasında 1.000 TL alt sınırın uygulandığı bu iş birliği sayesinde tüketiciler, yeni telefon alımlarında ürüne göre değişmekle birlikte 8.000 TL, yeni tablet alımlarında 4.000 TL’ye varan ve yeni akıllı saat alımlarında da 2.000 TL’ye varan takas desteğinden faydalanabiliyor.samsung.com.trve Samsung mağazalarında eski cihazlarının kondisyonuna göre anında teklif alan tüketiciler, buna ek olarak ek takas desteği ile yeni ürünleri indirimli fiyatlardan alabiliyor. Türkiye’de elektronik ürünlerde döngüsel ekonomi uygulamalarını yaygınlaştıran şirketlerin öncülerinden olan EasyCep, kullanılmış akıllı telefon, saat, dizüstü bilgisayar ve tablet gibi ürünleri yenileyerek yeniden tüketicilerle buluşturuyor.