Yaşar Koçak: “Birlikte Güzel Bir Ekip Olduk”
Törende konuşan Yaşar Koçak, Ankara’da görev yaptığı süre boyunca ekip ruhuyla çalıştıklarını belirtti. Koçak, “Bu süreçte bizi bu göreve layık gören Sayın Bakanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün bir bayrak devri yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Veda konuşmasında özellikle ekip arkadaşlarına teşekkür eden Koçak, görev süresinde yürüttükleri projelerle Ankara’nın eğitimine katkı sunmaktan onur duyduğunu vurguladı.
Murat Küçükali: “Çıtayı Daha da Yukarı Taşıyacağız”
Görevi devralan Murat Küçükali ise, Ankara’ya hizmet etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Yaşar hocamızın bıraktığı yerden bayrağı devralarak Ankara’mızda güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz” dedi. Küçükali, eğitim camiasıyla birlikte çalışarak başkentteki eğitim kalitesini daha da yukarıya taşıma kararlılığında olduklarını söyledi.
Ankara Eğitiminde Yeni Dönem Başlıyor
Murat Küçükali'nin göreve başlamasıyla birlikte Ankara’da eğitim politikalarında yeni bir dönem başlıyor. Eğitim camiası, Küçükali'nin yöneticilik tecrübesiyle başkentin eğitim alanında yeni projelere öncülük edeceğine inanıyor. Devir teslim töreni, kurum içinde bir vefa ve sorumluluk duygusuyla tamamlandı.