Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Erzincan'da etkili hutbe sunumu ve ezanı güzel okuma yarışmaları sonuçlandı

Erzincan'da etkili hutbe sunumu ve ezanı güzel okuma yarışmaları sonuçlandı

Erzincan'da düzenlenen hutbe sunumu ve ezanı güzel okuma yarışmalarında birinciler belli oldu.

Erzincan'da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzincan İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Ezanı Güzel Okuma" il geneli yarışmaları başarıyla tamamlandı.

Yarışmalar, din görevlilerinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmayı, planlı çalışma alışkanlığı kazandırmayı ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışmalarda, dereceye giren kişilerin isimleri de belli oldu.

"Etkili Hutbe Sunumu" yarışmasında Kemaliye Dörtyolağzı Camii İmam Hatibi Abdulbaki Demirtaş birinci olurken, "Ezanı Güzel Okuma" yarışmasında ise Akabe Camii Müezzin Kayyımı Burhan Eser il birincisi oldu.

İl Müftülüğü yetkilileri, yarışmalarda başarı gösteren din görevlilerini tebrik ederek, gelecekteki çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

ERZİNCAN'DA ETKİLİ HUTBE SUNUMU VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI TAMAMLANDI

ERZİNCAN'DA ETKİLİ HUTBE SUNUMU VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI TAMAMLANDI

ERZİNCAN'DA ETKİLİ HUTBE SUNUMU VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI TAMAMLANDI