Bilecik’te düzenlenen dev turnuvada 60 öğrenci, zekâ ve dikkat gerektiren oyunlarda rakiplerini geride bırakmak için kıyasıya mücadele etti.
Bilecik İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası, il genelindeki öğrencileri bir araya getirdi. Farklı ilçelerden gelen 60 yetenekli öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, katılımcıların stratejik düşünme yeteneklerini sergilediği bir platforma dönüştü.
Analitik düşünce sahneye çıktı
Turnuva boyunca öğrenciler, sadece kazanmak için değil, aynı zamanda problem çözme ve hızlı karar verme yetilerini geliştirmek için hamle yaptı. Oyun masalarında yaşanan rekabet, öğrencilerin analitik zekâlarını ne kadar verimli kullanabildiklerini gözler önüne serdi. Organizasyon, öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin ve velilerin de yoğun ilgisiyle renkli anlara ev sahipliği yaptı.
Müdür Şimşek’ten öğrencilere övgü
Etkinliği yakından takip eden Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, turnuvadaki atmosferin son derece etkileyici olduğunu belirtti. Şimşek, "Zekâ, dikkat ve centilmenliğin ön planda olduğu organizasyonda yaşanan heyecan görülmeye değerdi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Turnuva, gençlerin hem eğlendiği hem de zihinsel becerilerini test ettiği başarılı bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.