Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Merkezefendi'de minik öğrencilere yeni eğitim yılı coşkusu

Merkezefendi'de minik öğrencilere yeni eğitim yılı coşkusu

Merkezefendi Belediyesi, yeni eğitim döneminde minik öğrencilerle bir araya gelerek onların heyecanını paylaştı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Muratdede Gamateks Osman Aydınlı Kreşi’nde eğitim gören minik öğrencileri ziyaret ederek yeni eğitim dönemindeki heyecanlarına ortak oldu. Bu özel ziyaret, çocukların eğitim hayatına sevgi, güven ve mutlulukla başlamaları amacıyla gerçekleştirildi.

Çocukların mutluluğu ön planda

Kreşte eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Doğan, minik öğrencilerle sohbet ederek onların neşeli anlarına eşlik etti. Ayrıca, kreş öğretmenleriyle de yeni eğitim dönemine ilişkin görüş alışverişinde bulunarak, çocukların eğitim süreçlerinde en iyi desteği sağlamak adına fikirler geliştirdi.

Başkan Doğan'dan mesaj

Doğan, çocukların gözlerindeki mutluluğun kendileri için büyük bir değer taşıdığını belirtti. "Muratdede Gamateks Osman Aydınlı Kreşi’mizdeki minik öğrencilerimizi ziyaret ederek yeni eğitim dönemindeki heyecanlarına ortak olduk. Her birinin gözlerindeki ışıltıyı görmek, onlarla güzel zaman geçirmek bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızın sevgiyle, neşeyle ve kendilerini güvende hissederek büyümeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm evlatlarımıza sevgiyle, neşeyle ve güzel anılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum," diye vurguladı.

MERKEZEFENDİ’DE MİNİK ÖĞRENCİLERİN YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI

MERKEZEFENDİ’DE MİNİK ÖĞRENCİLERİN YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI