Antalya Belek Üniversitesi, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği geleneksel bayramlaşma programıyla birlik, beraberlik ve vefa duygularını pekiştirdi.
Antalya’nın gözde yükseköğretim kurumlarından Belek Üniversitesi, Kurban Bayramı vesilesiyle akademik ve idari kadrosunu bir araya getirdi. Rektörlük katında düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı. Üniversite yönetimi, akademik camia ve idari personel, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

Gönülleri Buluşturan Bayramlaşma
Törende konuşan Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Fadıl Sözen, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Emine Ebru Bozçelik, Genel Sekreter Mehmet Karakaş, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili İlker Tuncay ve Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Çalkılıç, tüm personelin bayramını kutladı. Konuşmalarda birlik, dayanışma ve milli değerlere sahip çıkmanın önemi vurgulandı.
Rektör Prof. Dr. Sözen’e Anlamlı Vefa
Bayramlaşma töreninin en dikkat çeken anlarından biri, Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Çalkılıç’ın duyurduğu anlamlı karardı. Çalkılıç, 2024–2025 akademik yılı mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Fadıl Sözen’in isminin verileceğini açıkladı. Ayrıca 2025–2026 akademik yılının da Prof. Dr. Sözen’in adıyla anılacağını ilan ederek, gösterilen takdir ve vefayı gözler önüne serdi.

Bayram Şiiriyle Duygusal Final
Tören, Enstitü Genel Müdürü Doç. Dr. Mehmet Şeren’in Kurban Bayramı’na özel olarak kaleme aldığı şiiri seslendirmesiyle son buldu. Katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı.
Antalya Belek Üniversitesi, tüm akademik ve idari kadrosunun yanı sıra öğrencilerinin ve aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutladı.