Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Yunusemre'de yaz döneminde çocuklar havuz keyfi yaşadı

Yunusemre'de yaz döneminde çocuklar havuz keyfi yaşadı

Yunusemre Belediyesi, Yaz Kur'an kursu öğrencilerine yüzme etkinliği düzenleyerek sıcak yaz günlerinde serinleme fırsatı sundu.

Yuntdağı bölgesindeki Osmancalı Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Muradiye Yüzme Havuzu’nda bir araya geldi. Bu keyifli organizasyonda çocuklar, sıcak yaz günlerinde havuzda serinleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

Havuzda keyifli bir gün: Yaz döneminde çocukları sporla buluşturmaya devam eden Yunusemre Belediyesi, farklı mahallelerden gelen minikleri yüzme sporu ile tanıştırarak onlara neşeli bir yaz geçirtmek için bu etkinliği planladı. Havuzda oyunlar oynayan çocuklar, birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardı.

Osmancalı Mahalle Muhtarı Bekir Akdeniz, etkinliğin çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağladığını belirtti. Akdeniz, “Çocuklarımızı böyle güzel bir etkinlikte buluşturduğumuz için mutluyuz. Bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Semih Balaban ve diğer yetkililere de teşekkür eden Akdeniz, mutlu çocukların her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Gelecek etkinlikler: Çocukların yüzme etkinlikleri, sadece yaz dönemine özel kalmayacak. Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor, gelecekte de benzer organizasyonlarla çocukların spor yapma alışkanlıklarını pekiştirmeyi hedefliyor.

YUNTDAĞI BÖLGESİNDEKİ OSMANCALI CAMİİ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, YUNUSEMRE BELEDİYESİ VE...

YUNTDAĞI BÖLGESİNDEKİ OSMANCALI CAMİİ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, YUNUSEMRE BELEDİYESİ VE YUNUSEMRE BELEDİYESPOR TARAFINDAN MURADİYE YÜZME HAVUZU'NDA AĞIRLANDI. ÇOCUKLAR HAVUZDA SERİNLEYİP EĞLENİRKEN KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ.