Yeni Birlik Gazetesi
47,1131 %0.62
54,3369 %0.26
26,3522 %0.78
4.755.200 %-0.839
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi EN YAKIT’tan Elektrikli Araç Sahiplerine Müjde: 50 kWs Enerji Hediye!

EN YAKIT’tan Elektrikli Araç Sahiplerine Müjde: 50 kWs Enerji Hediye!

EN YAKIT, elektrikli araç kullanıcılarına yönelik başlattığı "En Yakıt Yanımda" kampanyasıyla şarj deneyimini güçlendirmeyi hedeflerken, deneyimlerini sosyal medyada paylaşan katılımcılara 50 kilovatsaat enerji hediye edeceğini duyurdu.

MUHABİR: Sibel Çınar

Türkiye'nin yerli ve milli şarj altyapısı lideri EN YAKIT, elektrikli araç kullanıcılarına yönelik başlattığı “En Yakıt Yanımda” kampanyasıyla teknoloji ve çevre dostu ulaşım vizyonuna güçlü katkı sunuyor. Kampanyaya katılanlara 50 kilovatsaat enerji ücretsiz verilecek.

Türkiye’nin Şarj Altyapısına Güçlü Destek

Türkiye’nin ilk lisanslı elektrikli şarj ağı işletmecisi olan EN YAKIT, yerli teknolojiyi destekleyen vizyoner adımlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, "En Yakıt Yanımda" adıyla başlattığı yeni kampanya kapsamında, kullanıcıların sosyal medya aracılığıyla şarj deneyimlerini paylaşmaları halinde 50 kilovatsaat enerji hediye edeceğini duyurdu.

Bu anlamlı kampanya, hem elektrikli araç kullanımını teşvik etmeyi hem de çevre dostu ulaşım anlayışını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Katılım Şartları ve Süreç Nasıl İşliyor?

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, EN YAKIT mobil uygulamasını indirerek sisteme kayıt olmaları, kredi kartı bilgilerini eklemeleri ve şirketin resmi Instagram hesabını takip etmeleri gerekiyor. Ardından, Instagram biyografi bağlantısı üzerinden erişilebilen formun doldurulması ve paylaşım belgelerinin yüklenmesi isteniyor.

Katılımcılar, şarj işlemi esnasında ya da sonrasında çektikleri kısa bir video veya fotoğrafla deneyimlerini sosyal medyada paylaşarak kampanyaya dahil olabilecek. Her kullanıcı sadece bir defa kampanyaya katılabilecek.

50 kWs Enerji 72 Saat İçinde Hesapta

Kampanya, 20 Haziran'da başladı ve iki hafta boyunca devam edecek. Kampanya koşullarını yerine getiren kullanıcıların hesaplarına, 50 kilovatsaatlik hediye enerji 72 saat içerisinde tanımlanacak. Katılımcıların, paylaşım sırasında EN YAKIT’ın Instagram hesabını etiketlemeleri ve #EnYakıtYanımda etiketini kullanmaları zorunlu olacak.

Genel Müdür Şenses: “Yerli Teknolojiyle Güçlü Altyapı Kuruyoruz”

Kampanya hakkında değerlendirmede bulunan EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, şirketin vizyonunu şu sözlerle aktardı:

“Elektrikli araç kullanıcılarımıza hem güvenilir hem de hızlı bir şarj deneyimi sunarken, deneyimlerini paylaşarak bu süreci daha anlamlı hale getiriyoruz. Bu kampanya, memnuniyet odaklı hizmet anlayışımızın bir parçası. Yerli üretim altyapımızla Türkiye'nin yeşil ulaşım hedefine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.”

Bilgiye Ulaşmak Çok Kolay

Kampanyaya ilişkin tüm detaylara EN YAKIT’ın resmi Instagram hesabı üzerinden ulaşılabiliyor. Türkiye’nin yeşil enerji dönüşümünü hızlandıran bu anlamlı adım, çevre bilincini artırarak toplumda pozitif bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *