3e Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Rüçhan Derici, son dönemde artan facialara dikkat çekerek, bu tür olayların önlenebilmesi için kurallara uyulması, denetimlerin sıkı tutulması ve personelin eğitilmesi gerektiğini belirtti. Can kayıplarının işletmelerde alınması gereken önlemlerin önemini bir kez daha vurguladı.
Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve Eğitim Programları
Rüçhan Derici, tehlikeli madde taşımacılığı ve yükleme emniyeti konularında uluslararası standartlara uygun eğitim programları sunan 3e Danışmanlık'ın, risklerin önlenebilir olduğunu vurgulayarak, işletmelerin bu konuda gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirtti. İhmalin affedilmez olduğunu dile getirdi.
Emniyetli Çalışma Bilinci ve İş Hayatı
Rüçhan Derici, iş hayatındaki kuralların yılların deneyimlerinden çıkarılarak oluşturulduğunu hatırlatarak, mevcut yasal zorunluluklara uyulması gerektiğini ancak uygulamalarda ciddi ihmallerin gözlemlendiğini belirtti. 3e Danışmanlık'ın iş güvenliğine verdiği önemi vurgulayarak, emniyetli çalışma bilincinin ülkemizde arttığını ve bu durumun sevindirici olduğunu ifade etti.