Yeni Birlik Gazetesi
56,0714 %0.43
65,1735 %0.13
34,6553 %0.47
3.724.756 %1.24
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi Kovancılar'a yeni ticaret borsası temsilciliği geliyor

Kovancılar'a yeni ticaret borsası temsilciliği geliyor

Elazığ Ticaret Borsası, Kovancılar'da yeni bir temsilcilik açarak, üyelerin borsa işlemlerini yerel olarak gerçekleştirmesine olanak sağlayacak.

Elazığ Ticaret Borsası, Kovancılar ilçesinde yeni bir temsilcilik açarak, bölgedeki tarım ve hayvancılık sektörünün güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaretinde borsa üyeleriyle bir araya gelerek, bu müjdeli haberi duyurdu.

Kovancılar temsilciliği ile borsa işlemleri daha kolay

Dumandağ, borsa işlemlerinin Elazığ merkeze gitmeden de yapılabileceği yeni temsilciliğin açılışı için çalışma başlattıklarını belirtti. AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Kovancılar Ziraat Odası Başkanı İzzet Demiral ile yapılan istişarelerin sonucunda, bu önemli adımın atıldığını vurguladı. Böylece, ilçedeki üreticilerin işlem yapma kolaylığı sağlanacak.

Yerel paydaşların memnuniyeti

Kovancılar Ziraat Odası bünyesinde hizmet vermesi planlanan temsilcilik hakkında konuşan Ziraat Odası Başkanı İzzet Demiral ve AK Parti Kovancılar İl Genel Meclis Üyesi Muhittin Çimen, bu gelişmeyi ilçeleri için büyük bir kazanım olarak değerlendirdiklerini ifade etti. Dumandağ, Karakoçan'da da borsa üyeleriyle buluşarak, sektörün ihtiyaçlarını dinlemeye ve istişare etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Dumandağ, "Kovancılar ilçemiz bizler için çok önemli. Burada tarım ve hayvancılığa yönelik önemli faaliyetler yürütülüyor. İnşallah burada bir temsilcilik açarak artık üyelerimizin Elazığ’a gelmesine gerek kalmadan işlemlerini ilçelerinde daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET ALİ DUMANDAĞ, KOVANCILAR VE KARAKOÇAN İLÇELERİNDE ÜYELERLE...

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET ALİ DUMANDAĞ, KOVANCILAR VE KARAKOÇAN İLÇELERİNDE ÜYELERLE BİR ARAYA GELDİĞİ ZİYARETLERDE, BORSA İŞLEMLERİNİ MERKEZE GİTMEDEN İLÇEDE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAK YENİ KOVANCILAR TEMSİLCİLİĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ