Yeni Birlik Gazetesi
50,1756 %-0.07
57,3020 %0.06
28,3023 %0.16
3.774.504 %0.257
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi ŞOK Marketler "Yılın İtibarlısı" ödülünü aldı

ŞOK Marketler "Yılın İtibarlısı" ödülünü aldı

ŞOK Marketler, "The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri"nde "Yılın İtibarlısı" seçilerek birincilik ödülünü kazandı. CEO Uğur Demirel, bu başarıyı müşteri memnuniyetine bağladı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

ŞOK Marketler, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında "Discount Zincir Market" kategorisinde ikinci kez üst üste "Yılın İtibarlısı" seçilerek birincilik ödülünü kazandı. 

Yıl boyunca itibarını en çok artıran markalar arasında yer alan ŞOK Marketler, Akademetre tarafından gerçekleştirilen halk oylaması sonucunda bu prestijli ödülün sahibi oldu.

Uğur Demirel: “Gurur Verici Bir Başarı”

ŞOK Marketler'in CEO'su Uğur Demirel, halk oylamasıyla bu önemli ödülü almaktan duyduğu gururu dile getirdi. Demirel, yaptığı açıklamada şunlara değindi: “Şirketimiz olarak lider konumumuzu koruyarak müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ediyoruz. Her gün milyonlarca müşterimizi en iyi şekilde ağırlayarak güvene dayalı bir ilişki kuruyoruz. Bu ödülle çalışmalarımızın takdir görmesi ve müşterilerimizle olan bağımızın güçlenmesi bizleri mutlu ediyor."

Demirel, başarının ardındaki emeği geçen tüm çalışanlara ve paydaşlara teşekkürlerini iletti.