İstanbul
Orta şiddetli yağmur
3°
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi TÜMKİAD, Türkiye'nin en büyük ilçesinde şube açtı

TÜMKİAD, Türkiye'nin en büyük ilçesinde şube açtı

TÜMKİAD, Esenyurt Şubesini Görkemli Bir Törenle Açtı. İş dünyasından ve siyasetten önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, Esenyurt'un Türkiye'nin kalbi olduğu vurgulandı. Genel Başkan Tanrıkulu, Esenyurt'u Türkiye'nin merkezi olarak nitelendirdi. TÜMKİAD Esenyurt İlçe Başkanlığı, resmi olarak göreve başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Özlem Babacan
Okunma Süresi: 2 dk

TÜMKİAD, Türkiye genelindeki örgütlenme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 47 il ve 100'den fazla ilçede şubeler açan TÜMKİAD, Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Esenyurt'ta şubesini açtı.

Önemli İsimlerin Katılımıyla Mazbata Teslim Töreni Gerçekleşti

Esneyurt'taki Karmen Düğün Salonu'nda gerçekleşen "Mazbata Teslim Töreni", iş dünyasından ve siyaset arenasından önemli isimleri bir araya getirdi. Eski bakanlardan Bülent Akarcalı, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Eski Başkan Yardımcısı Hanefi Avcı ve MAK Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve ekibine destek verdi.

Esenyurt İlçe Başkanlığı Göreve Başladı

TÜMKİAD Esenyurt İlçe Başkanlığı, Yoğun Katılımla Gerçekleşen Tören Özgüç Aktürk başkanlığında resmen göreve başladı. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, iş insanları ve Esenyurtlu vatandaşlar da etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Esenyurt, Türkiye'nin Ticaret ve Siyaset Merkezi

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Esenyurt'un Türkiye'nin ticarette ve siyasette merkezi konumunda olduğunu vurgulayarak, "Esenyurt, sen Türkiye'sin, sen Türkiye'nin kalbisin. Ticarette de siyasette de Türkiye'nin kalbisin. Ben sana teslim olmaya geldim, Esenyurt!" dedi. Protokol üyeleri sahneye çıkarak kurdele kesimi gerçekleştirdi ve TÜMKİAD Esenyurt İlçe Başkanlığı faaliyete geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *