İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Erdem Tepegöz'ün yeni filmi "Gölgeler İçinde" Moskova Film Festivali'nde anayarışmada!

Erdem Tepegöz'ün yeni filmi "Gölgeler İçinde" Moskova Film Festivali'nde anayarışmada!

İlk filmi 'Zerre'yle ulusal ve uluslararası festivallerden birçok ödül kazanan Erdem Tepegöz'ün yeni filmi 'Gölgeler İçinde', dünyanın önemli film festivallerinden 42. Moskova Uluslararası Film Festivali'nin Ana Yarışma bölümüne davet edildi.

Erdem Tepegöz'ün yazıp yönettiği, ikinci uzun metraj filmi 'Gölgeler İçinde' Dünya prömiyerini 42. Moskova Uluslararası Film Festivali'nde 01-08 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecek ve Kim Ki-Duk, Valeriy Todorovskiy gibi usta yönetmenlerin filmlerinin yer aldığı ana bölümde yarışacak.

Türkiye prömiyerini Moskova'dan hemen sonra 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Yarışma bölümünde yapacak filmin başrolünü Homeland, Prison Break, Aladdin gibi uluslararası projelerde rol alan Numan Acar üstleniyor. Acar'a filmde Vedat Erincin, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Muharrem Bayrak, Selin Kavak gibi deneyimli ve genç oyuncular eşlik ediyor. Distopik bir dünyaya kuşkucu bir bakış atan bilimkurgu türündeki film, ilkel bir teknolojiyle yönetilen fabrika bölgesinde işçilerden birinin sistemisorgulamasıyla değişmeye başlayan hayatlarına odaklanıyor.

Yapımcılığını Contact Film Works'un, ortak yapımcılığını ise TRT'nin üstlendiği 'Gölgeler İçinde'nin çekimleri Gürcistan'da bir maden kasabasında gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve birçok farklı ülkeden ekibin bir arada çalıştığı filmin görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan yaparken, Greg Dombrowski müziklerine imza attı.