Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Galeriler Kültür Sanat Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi

Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi

Niğde'de kadınların üretim yoluyla ekonomik hayata katılımını güçlendirecek projenin protokolü imzalandı.

Niğde Belediyesi ile KADEM arasında ahşaba değer, kadına güç projesi protokolü imzalandı.

Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi 1
Niğde Belediyesi ile Kadın ve Demokrasi Derneği Niğde Temsilciliği arasında, kadınların sürdürülebilir üretim yoluyla sosyal ve ekonomik hayata katılımını güçlendiren İşleyen Eller: "Ahşaba Değer, Kadına Güç" Projesi kurumlararası iş birliği protokolü imzalandı.
1 / 4
Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi 2
KADEM Niğde yürütücülüğünde hayata geçirilen projede; Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü proje ortağı olarak yer alıyor.
2 / 4
Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi 3
Protokol Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Tecimer ve KADEM Niğde Başkanı Aynur Demirtaş tarafından imzalandı.
3 / 4
Niğde belediyesi ve KADEM iş birliğiyle ahşaba değer ve kadına güç projesi 4
1 Ekim 2026-30 Haziran 2027 tarihleri arasında 9 ay süreyle uygulanacak projede, Niğde il merkezinde yaşayan 18-45 yaş aralığındaki 30 kadının beceri, sürdürülebilir üretim ve girişimcilik kapasiteleri geliştirilecek.
4 / 4