Yeni Birlik Galeriler Yerel Haberler Nevşehir'de market önünde dehşet anları yaşayan kadın konuştu

Nevşehir'de market önünde dehşet anları yaşayan kadın konuştu

Nevşehir'de market önünde beklerken tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan ve kulağında işitme kaybı oluşan kadın yaşadıklarını anlattı.

Nevşehir’de market önünde alışveriş yapmak için beklediği sırada tanımadığı bir kişinin tokat attığı kadın, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Nevşehir'de market önünde dehşet anları yaşayan kadın konuştu 1
Olay, Kapucubaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İşten geldikten sonra alışveriş yapmak üzere markete girmek isteyen S.E., market önünde beklediği sırada arkasından gelen ve tanımadığı Tolga Ç. tarafından yüzüne, sol kulağına gelecek şekilde şiddetli tokat atıldığını iddia etti.
1 / 3
Nevşehir'de market önünde dehşet anları yaşayan kadın konuştu 2
S.E., saldırı karşısında büyük şaşkınlık ve korku yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Marketin önünde beklerken hiç tanımadığım birisi bana tokat attı. O anda ne olduğunu anlamadım. ’Niye bana vurdun’ diye bağırdım ama arkasına bile bakmadan kaçıyordu. Vatandaşlar yakaladı. Benim kafam döndü. Market çalışanları ambulansa haber verdikten sonra bana su verdiler. Ben ambulansla hastaneye gittim.”
2 / 3
Nevşehir'de market önünde dehşet anları yaşayan kadın konuştu 3
Saldırının ardından kulağında işitme kaybı meydana geldiğini ve tedavisinin devam ettiğini anlatan S.E., “Şu an kulağım tam duymuyor. Doktor her ay kontrole geleceğimi söylüyor. Ben kendisine ’niye bana vurdun’ dediğimde sadece ’özür dilerim’ diyor. Ben de kendisinden şikâyetçi oldum. Hem kendisine yaptı hem de bana yaptı. Şu an kulağım duymuyor.” ifadelerini kullandı.
3 / 3