İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Magazin Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi

Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi

Adnan Aksoy: “Eşim hem Fikret Orman’la hem onun yakın arkadaşıyla birlikteydi!” Mahkemeye sunduğu ihanet belgeleri olay oldu.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu
Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi 1

Magazin dünyası, Güzide Duran ile Adnan Aksoy’un boşanma davasında ortaya çıkan iddialarla sarsıldı. 17 yıllık evliliklerini sonlandırma aşamasına gelen çiftin davasında yer alan detaylar, yalnızca bir boşanma değil, tam anlamıyla bir ihanet arşivi niteliğinde.

1 / 4
Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi 2

İş insanı Adnan Aksoy, dava dosyasına sunduğu belgelerle gündeme bomba gibi düştü. Aksoy, eski model eşi Güzide Duran’ın hem eski Beşiktaş başkanı Fikret Orman’la hem de Orman’ın yakın arkadaşı Mehmet Karataş’la yasak ilişki yaşadığını iddia etti.

2 / 4
Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi 3

Dosyada yer alan iddialara göre, Duran ve Karataş’ın buluşmalarını gizlemek için kalabalık arkadaş gruplarıyla görüntü verdikleri, ancak gerçekte Nişantaşı’ndaki bir rezidansta baş başa buluştukları ortaya çıktı. Duran’ın Karataş’tan 350 bin TL borç aldığı, bu paranın ise Simge Sütşurup aracılığıyla gönderildiği de dava dosyasındaki dikkat çekici maddelerden biri oldu.

3 / 4
Adnan Aksoy: Eşim hem Fikret Orman’la hem arkadaşıyla birlikteydi 4

Ancak asıl çarpıcı kısım, Duran’ın ilişkiler bittiğinde verdiği tepkiler. Ayrılığı kabullenemeyen Duran’ın Karataş’a "Ben Güzide’yim, beni kimse görmezden gelemez!" mesajları attığı ve gittiği mekânda olay çıkardığı iddia edildi.

Daha sonra Fikret Orman’la yeni bir ilişkiye başlayan Duran, Aksoy’a adeta meydan okurcasına Orman’la yan yana çekilmiş bir fotoğraf gönderdi. Not kısmında ise yalnızca şu cümle vardı:
"Beğendin mi bari? Bizi couple olarak yazmışlar..."

4 / 4