İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Magazin Anoreksiya kurbanı Nihal Candan’a gelen şok mesajlar ortaya çıktı! İşte mesajların detayları

Anoreksiya kurbanı Nihal Candan’a gelen şok mesajlar ortaya çıktı! İşte mesajların detayları

Hayatını kaybeden Nihal Candan’ın telefonundaki mesajlar ortaya çıktı. Yakın arkadaşı Tolgahan Karataş’ın açıklamaları gündemi sarstı.

MUHABİR: Sibel Çınar
Anoreksiya kurbanı Nihal Candan’a gelen şok mesajlar ortaya çıktı! İşte mesajların detayları 1

Acı Kaybın Ardından Sarsıcı İddialar

Anoreksiya nedeniyle 21 Haziran 2025’te hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın ardından yeni ve sarsıcı iddialar ortaya atıldı. 

Yakın arkadaşı makyöz Tolgahan Karataş, Candan’ın cep telefonundaki yazışmaları ilk kez paylaştı. 

Mesajlarda, Candan’a yemek yememesi yönünde telkinler verildiği iddia edildi.

1 / 3
Anoreksiya kurbanı Nihal Candan’a gelen şok mesajlar ortaya çıktı! İşte mesajların detayları 2

Et Uyarısı 

Karataş, Nihal Candan’a gönderildiği iddia edilen mesajlarda “Et yersen, Allah’la bağın kopar” ve “Pirinç yeme, kesinlikle yapma” gibi ifadelerin yer aldığını söyledi. 

Bu mesajların, Candan’ın psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti. Candan’ın cep telefonunun şu anda kardeşi Bahar’da olduğunu belirten Karataş, benzer mesajların Bahar’a da gönderildiğini dile getirdi.

Doğum Gününde Kargo Detayı

Modacı Pınar Kerimoğlu ise Candan’ın doğum gününde hastaneye gönderilen mavi elbiseyi kendisinin değil, Nihal’in sipariş ettiğini belirtti. 

“Ben onun mutlu olması için elimden geleni yaptım, ama acımı yaşamak için iki gün sustum” dedi. Eleştirilere yanıt veren Kerimoğlu, prim yapmadığını ve yalnızca yaşadıklarını anlattığını söyledi.

2 / 3
Anoreksiya kurbanı Nihal Candan’a gelen şok mesajlar ortaya çıktı! İşte mesajların detayları 3

Tehdit Aldığını Açıkladı

Karataş, iddialarını paylaştıktan sonra bazı çevrelerden tehditler aldığını da ekledi. Bahar Candan’a “Ablanla ilişkin daha da güçlenir, daha çok görüşürsün” gibi mesajlar gönderildiğini iddia eden Karataş, olayın derinlemesine araştırılması gerektiğini savundu.

3 / 3