Kısmetse Olur Yarışmasının Perde Arkası Gün Yüzüne Çıkıyor
Bir dönemin çok konuşulan yapımlarından Kısmetse Olur yarışması, aradan geçen yıllara rağmen hâlâ hafızalardaki yerini koruyor.
Yarışmanın dikkat çeken gelin adaylarından Aycan Varış, yaptığı son açıklamayla magazin gündemini adeta sarstı.
Aycan Varış Sessizliğini Bozdu
Renkli kişiliği ve dikkat çeken çıkışlarıyla tanınan Varış, katıldığı bir röportajda yıllar önce yarışma sırasında yaşadığı bir olayı ilk kez paylaştı.
Yarışma esnasında yaşadığı psikolojik baskılara değinen Varış, o dönem kendisine bilgi dışında ilaç verildiğini ifade ederek,
“Benim kriz geçirdiğim bir an vardı, o an bana düşük dozda bir ilaç vereceklerini söylediler ama anksiyete ilacı vermişler” dedi.
“Elimi Kolumu Hissedemedim”
Açıklamalarında oldukça samimi ifadeler kullanan Varış, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:
“Hayatımda antidepresan nedir bilmezdim. Annem o sırada kanser tedavisi görüyordu, eve dönmek istedim ama izin verilmedi. Yayın sırasında bir arkadaşım annemle ilgili söz söyledi. Onu özellikle söylettiler. Zaten ilaçtan dolayı kendimde değildim. Sonra yayında ayakkabı fırlatmışım, hakaret etmişim, hiçbirini hatırlamıyorum.”