İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Magazin Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım!

Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım!

Erdem Kınay, yıllar önce Simge Sağın’la yaşadığı anlaşmazlığı anlattı. “Kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım” sözleriyle dikkat çekti.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu
Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım! 1

Ünlü aranjör ve DJ Erdem Kınay, Bodrum’da sahne aldığı gece öncesinde gazetecilerle bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta gündem olan “Simge’yi ben keşfettim, sonra bana kazık attı” açıklamasının hatırlatılması üzerine konuşan Kınay, 12 yıl önce yaşananları anlattı.

1 / 5
Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım! 2

“Simge o dönem Serdar Ortaç’ın vokalistiydi. Gençti ve çok heyecanlıydı. ‘Doğru yönlendirilirse yıldız olur’ dedim. Albüm için iletişime geçtik. Hatta bana ‘Rüyada gibiyim’ diyordu. Ama süreç istediğimiz gibi gitmedi,” ifadelerini kullandı.

2 / 5
Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım! 3

Yaşanan anlaşmazlıkların ardından yollarının ayrıldığını söyleyen Kınay, Simge’nin daha sonra verdiği röportajlarda yaşananlara dair pişmanlığını dile getirdiğini de ekledi. Ancak bu kopuş, Kınay’ın kariyerinde farklı bir kapı araladı.

3 / 5
Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım! 4

“O zamanlar çok kızgındım. ‘Sanatçı kaprisiyle uğraşmayacağım’ dedim ve kendi albümümü yapmaya başladım. Madem Simge olmadı, ben de Merve Özbey’i patlattım. O olumsuzluk başka bir olumluya dönüştü,” sözleriyle süreci özetledi.

4 / 5
Erdem Kınay: Simge kapris yaptı, ben de Merve’yi patlattım! 5

Kınay, her ne kadar geride kaldığını belirtse de bu açıklamalarıyla yeniden gündeme oturdu. “Her şerde bir hayır vardır” diyerek yaşananlardan ders çıkardığını vurgulayan başarılı müzik adamı, Merve Özbey ile yakaladığı çıkışın, aslında Simge’yle yaşadığı hayal kırıklığının bir sonucu olduğunu söyledi. Simge Sağın’dan konuya dair yeni bir açıklama ise henüz gelmedi.

5 / 5