Boşanmışlardı, Şimdi El Eleler!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve modacı Nihan Akkuş’un yolları bir kez daha kesişti. 2024 yılında 17 yıllık evliliklerini sonlandıran ikili, geçtiğimiz akşam bir mekandan el ele çıkarken objektiflere yakalandı.
Bu samimi görüntü, “Ayrılığa nokta mı koyuldu?” sorusunu akıllara getirdi.
2007 yılında dünyaevine giren ve 2009'da oğulları Ali Yiğit’i kucaklarına alan çift, boşanmanın ardından da zaman zaman birlikte görülmüştü. Çeşme tatili ve bazı sosyal etkinliklerde birlikte vakit geçiren Buruk ve Akkuş, her seferinde ilişkileri hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti.
Ancak bu kez tablo farklıydı. Magazin muhabirlerinin “Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna yorum yapmayan çift, yanıt vermemeyi seçti. Sessizlikleri ise sosyal medyada barış dedikodularını alevlendirdi.
Eski Eşler Arasında Aşk Yeniden Başlıyor Mu?
Okan Buruk’un özel hayatı uzun süredir merak konusu olurken, zaman zaman farklı isimlerle anılması da gündeme gelmişti. Ancak hiçbir ilişki doğrulanmamıştı.
Şimdi ise dikkatler, eski eşlerin yeniden bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
Görünen o ki, Okan Buruk ve Nihan Akkuş arasındaki bağ kolay kolay kopmamış. El ele verdikleri bu yeni görüntü, eski bir aşkın yeniden filizlendiğinin habercisi olabilir.