Hülya Avşar setlere döndü, yürekleri ağza getirdi
Uzun bir aradan sonra ekranlara dönme kararı alan Hülya Avşar, ATV’de yayınlanacak ‘Aynı Yağmur Altında’ dizisiyle yeniden setlere çıkmıştı.
Usta oyuncunun dönüşü büyük heyecan yaratırken, bu kez gündeme gelen gelişme hayranlarını endişelendirdi.
Gelen haber, “Ya sonuç çok daha ağır olsaydı” dedirtti.
62’nci yaş hediyesi faciaya mı dönüşüyordu?
Hülya Avşar, 10 Ekim’de kutladığı 62’nci yaş günü için kendisine yaklaşık 10 milyon TL değerinde lüks bir otomobil hediye etmişti.
Ancak bu özel hediye, kısa süre sonra Tarabya Sahili’nde yaşanan bir kazayla gündeme geldi.
Kulislerde konuşulanlara göre, yaşananlar saniyelerle ölçülecek kadar kritikti.
Fren yerine gaza bastı
İddialara göre Avşar, Tarabya Sahili’nde otomobiliyle ilerlerken fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan araç duvara çarptı.
Asıl tehlike ise duvarın hemen arkasında denizin bulunmasıydı. Ünlü isim, son anda otomobilinin denize uçmasını engelledi.
‘Ölümden döndü’ yorumları
Kazanın ardından Hülya Avşar’ın büyük bir tehlike atlattığı konuşulurken, olay magazin kulislerinde “ölümden döndü” yorumlarına neden oldu.
Lüks otomobilde ciddi hasar oluştuğu öğrenildi. Araç, kazanın ardından servise götürülerek tamir edildi.
Sessizlik dikkat çekti
Kazayla ilgili Avşar cephesinden henüz kapsamlı bir açıklama gelmezken, hayranları rahat bir nefes aldı.
Setlere dönüş hazırlığı yapan ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Yaşanan bu olay ise uzun süre konuşulacak gibi duruyor.