Yeni Birlik Galeriler Yerel Haberler Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı

Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki bir inşaatta beton dökümü yapıldığı esnada ahşap kalıbın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 işçi yaralandı.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yer alan sanayi sitesindeki bir inşaatta, beton dökümü işlemi gerçekleştirildiği sırada ahşap kalıp çöktü.

Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı 1
Meydana gelen göçük neticesinde Bozan G., Mehmet Ö. ve Mehmet B. isimli üç işçi enkaz altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ve diğer işçilerin yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan yaralılar için bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
1 / 5
Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı 2
Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı işçiler ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2 / 5
Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı 3
GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE BİR İNŞAATTA BETON DÖKÜMÜ SIRASINDA AHŞAP KALIP ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ YARALANDI.
3 / 5
Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı 4
GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE BİR İNŞAATTA BETON DÖKÜMÜ SIRASINDA AHŞAP KALIP ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ YARALANDI.
4 / 5
Nizip'te inşaat kalıbı çöktü: 3 işçi yaralandı 5
GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE BİR İNŞAATTA BETON DÖKÜMÜ SIRASINDA AHŞAP KALIP ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ YARALANDI.
5 / 5