Alevler Kısa Sürede Çatıyı Sardı
Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm çatı bölümünü sardı.
Alevleri fark eden bina sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.
Dumandan Etkilendi, Yaralandı
Bu sırada Cafer T. isimli genç, alevleri söndürmek amacıyla çatı katına çıktı. Yoğun dumana maruz kalan ve vücudunun bazı bölümlerinde yanıklar oluşan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.