İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Yerel Haberler Samsun’da şok olay: 200 bin TL’lik nitelikli yağma zanlıları yakalandı

Samsun’da şok olay: 200 bin TL’lik nitelikli yağma zanlıları yakalandı

Samsun’da korkunç yağma: 200 bin TL’yi zorla aldılar, tabanca kabzasıyla darp ettiler

KAYNAK: İHA
Samsun’da şok olay: 200 bin TL’lik nitelikli yağma zanlıları yakalandı 1

200 Bin TL’lik Yağma İddiası

Samsun’da bir kişiye yönelik tehdit, cebir ve zor kullanma yoluyla 200 bin TL alınmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında nitelikli yağma suçuna karıştıkları değerlendirilen 4 şüpheli, polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

1 / 3
Samsun’da şok olay: 200 bin TL’lik nitelikli yağma zanlıları yakalandı 2

Korkutucu Güç ve Tehdit İddiası

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmada; şüpheli Ü.K. ile birlikte hareket eden R.Ö., A.H.E. ve E.G.’nin, müştekiden korkutucu güç kullanarak tehdit yoluyla 200 bin TL aldıkları, daha sonra talep edilen 50 bin TL’nin verilmemesi üzerine müştekiyi kendi aracı içerisinde zorla alıkoydukları, tehdit ve hakarette bulundukları ve tabanca kabzasıyla darp ettikleri tespit edildi. 

2 / 3
Samsun’da şok olay: 200 bin TL’lik nitelikli yağma zanlıları yakalandı 3

Adliyeye Sevk Edildiler

Olayla ilgili düzenlenen operasyon sonucunda; silahla, birden fazla kişiyle birlikte yol kesmek suretiyle nitelikli yağma, kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarını işledikleri değerlendirilen 4 şüpheli, Samsun polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, şarjörler ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

3 / 3