Yeni Birlik Gazetesi Genel Adana'da motosikletli infaz: İki yıl önceki kavganın kanlı hesabı mı görüldü?

Adana'da motosikletli infaz: İki yıl önceki kavganın kanlı hesabı mı görüldü?

Cinayetin, iki yıl önce yaşanan bir mahalle kavgasının intikamı olabileceği üzerinde duruluyor. Adana’nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde kan donduran bir cinayet işlendi.

Sarıçam ilçesinde motosikletiyle seyir halindeki Selim Tutuş, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetin, iki yıl önce yaşanan bir mahalle kavgasının intikamı olabileceği üzerinde duruluyor.

Adana’nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde kan donduran bir cinayet işlendi. Gelincik Caddesi üzerinde motosikletiyle ilerleyen 38 yaşındaki Selim Tutuş, kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırganın hedefi oldu. Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Tutuş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Geçmişe dayalı husumet şüphesi

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Selim Tutuş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayetle ilgili yürütülen ilk soruşturmada dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre, iki yıl önce mahallede yaşanan bir kavgada bir kişinin öldürülmesi olayından Selim Tutuş sorumlu tutuluyordu. Emniyet güçleri, bu saldırının söz konusu cinayetin bir devamı veya intikam girişimi olup olmadığını araştırıyor.

Saldırgan her yerde aranıyor

Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Adli Tıp süreci başladı

Olay yerindeki incelemelerin ardından Selim Tutuş'un cansız bedeni, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.