Yeni Birlik Gazetesi Genel Cinayet davasındaki tahliye kararı Ayşe Ateş'i kızdırdı

Cinayet davasındaki tahliye kararı Ayşe Ateş'i kızdırdı

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, tahliye kararına sert tepki gösterdi. Ateş, adaletin bir gün galip geleceğini vurgulayarak cinayetin arkasındaki karanlık oyunun perde arkasını açıklayacaklarını belirtti.

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, cinayet davasında dün dönemin Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri komiser Mustafa Ensar Aykal'ın tahliye edilmesine sert tepki gösterdi.

Ateş: "Adalet Bir Gün Galip Gelecek"

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün tahliye kararı verilen Mustafa Ensar Aykal, katledilen Sinan'ın kızlarına yarım bir hayat bırakırken utanmadan adını yaşatmaya çalışıyor. Adalet bir gün galip gelecek, o zaman her şey ortaya çıkacak." şeklinde konuştu.

Ayşe Ateş: "Oyunun Perdesini Adalet Kapatacak"

Ayşe Ateş, Aykal'ın tutukluluktan çıkarılmasını eleştirerek, "Karanlık kumpanya kirli oyununu gece gündüz sergiliyorlar. Ancak bir gün adalet bu oyunun perdesini kapatacak. O gün herkes gerçeği görecek ve hesap verecek." ifadelerini kullandı.