F.Bahçe’nin yıldız golcüsü Youssef En-Nesyri, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. 2023-24 sezonunda Sevilla’dan 20 milyon Euro’ya transfer edilen Faslı forvet, kısa sürede gösterdiği performansla hem Süper Lig hem de Avrupa’da dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise La Liga’dan iki dev kulüp, yıldız futbolcunun peşinde!
Villarreal ve Real Betis, En-Nesyri İçin Devrede
Takvim Gazetesi’nin haberine göre İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal ve Real Betis, 27 yaşındaki golcüyü listesine aldı. Her iki kulüp de sezon sonunda F.Bahçe ile temasa geçmeye hazırlanıyor.
Futbolcunun özellikle fizik gücü, hava hakimiyeti ve ceza sahasındaki etkinliği La Liga ekipleri tarafından çok beğeniliyor. İlk temaslarda transfer şartlarının detaylı şekilde sorulacağı belirtiliyor.
Premier Lig ve Al Nassr da Devredeydi
Daha önce de Premier Lig ekiplerinin ve Suudi Arabistan'dan Al Nassr’ın En-Nesyri ile ilgilendiği iddia edilmişti. Şimdi listeye La Liga’dan iki ciddi talip daha eklendi.
F.Bahçe’nin Beklentisi: 35-40 Milyon Euro
Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 24 milyon Euro olan En-Nesyri için F.Bahçe'nin 35 ila 40 milyon Euro arasında bir bonservis beklentisi olduğu öğrenildi.
En-Nesyri’nin Sezon Performansı
- Maç: 50
- Gol: 28
- Asist: 7
- Pozisyon: Santrafor
- Yaş: 27
- Boy: 1.88 m
- Piyasa değeri: 24 milyon Euro
Sarı-Lacivertli formayla oldukça verimli bir sezon geçiren Faslı yıldız, özellikle UEFA maçlarındaki etkili performansıyla dikkat çekmişti.