Amerika’daki temaslarına devam eden ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Beverly Hills’te kaldığı otelin lobisinde dünyaca ünlü bir oyuncuyla karşılaştı. Golden Globe Ödülleri’nde "En İyi Kadın Oyuncu" seçilen Pluribus dizisinin başrolü Rhea Seehorn, otelin lobisinde Hasan Can Kaya’nın karşısına çıktı.

Gündelik kıyafetleriyle lobide otururken böyle bir karşılaşma yaşamayı beklemeyen Kaya, Seehorn’u tebrik ederek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. İkilinin ayaküstü sohbeti bir fotoğrafla ölümsüzleştirildi.
Hasan Can Kaya, başarılı oyuncu Rhea Seehorn için “Son derece mütevazı ve pozitif bir insan” yorumunu yaptı. Sohbet sırasında iki isim, Seehorn’un İstanbul’a gelmesi durumunda yeniden bir araya gelme sözü verdi.
Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde de Los Angeles trafiğinde dünyaca ünlü aktör Robert Downey Jr. ile karşılaşmıştı. Amerika macerası devam eden komedyen, Hollywood çevrelerinden sürpriz isimlerle temasa geçmeye devam ediyor.