İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem ATA İttifakı dağıldı mı? İlk açıklama geldi, Sinan Oğan da paylaştı

ATA İttifakı dağıldı mı? İlk açıklama geldi, Sinan Oğan da paylaştı

ATA İttifakı’nın dağıldığı iddiaları siyaset kulislerini hareketlendirirken, ittifak ortağı olan bir partinin genel başkanından açıklama geldi.

Fatma Müge Yücetürk - 28 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu öncesinde Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği bugün belli olacak. Oğan’ın kararını açıklamasından hemen önce ise ATA İttifakı’nın dağıldığı iddiaları siyaset arenasında konuşulmaya başlandı. Peki haberler doğru mu? ATA İttifakı sona mı erdi?

ATA İttifakı ortaklarından Ülkem Partisi’nin genel başkanı Neşet Doğan, ATA İttifakının akıbetine ilişkin bir açıklama yaptı. Sinan Oğan’ın arkasında durduklarını açıklayan Doğan, ittifakın dağıldığı iddialarını da yalanladı.

Oğan da hem beğendi hem sayfasında paylaştı

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Neşet Doğan paylaşımında; “ATA ittifakını çekemeyenler karıştırmak isteyenler harekete geçmiştir. Böyle bir durum yoktur. Ülkem Partisi @DrSinanOgan 'ın yanında dimdik durmaya devam etmektedir. Yalpa yapanlar belli olmuştur.” ifadelerine yer verdi. Neşet Doğan’ın söz konusu paylaşımını ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da beğenerek kendi sayfasında paylaştı.